Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Aligners – få rettet tænder uden begrænsninger

Aligners – få rettet tænder uden begrænsninger

For mange voksne er god mad og lækker rødvin en måde, hvorpå de kan forkæle sig selv og få en pause fra hverdagen. At være i stand til at spise en god bøf eller drikke lige hvad man har lyst til giver for mange en følelse af frihed, som de ikke ville være foruden. Af den grund er der måske også mange voksne, der ikke tør at få deres tænder rettet, selvom de i mange år har haft en drøm om at investere i det perfekte smil. Mange års rygter og skrækhistorier om den klassiske togskinnebøjle har gjort, at de fleste tror, at denne klassiske fastsiddende bøjle, er den eneste måde, hvorpå man kan få rettet sine tænder. Vælger man at gå til tandlægen og købe sig til et sæt togskinner, kan det dog hurtigt blive dyrt, tidskrævende og ikke mindst besværligt, fordi man så vil være nødt til at holde sig fra en lang række madvarer, som kan risikere at ødelægge dele af bøjlen.

 

Dette er dog ikke længere den eneste mulighed. Takket være ny teknologi og et stort stykke arbejde blandt innovative tandlæger, er det nu muligt at få rettet sine tænder blot ved hjælp af usynlige tandskinner, som går under navnet aligners. Med aligners kan du nemt og diskret få rettet dine tænder, og skal du spise en stor og kraftig bøf, kan skinnerne uden problemer tages ud og lægges til side i et par timer. Mad og drikke kan dermed ikke længere være en undskyldning for ikke at få rettet sine tænder og opnå sit drømmesmil.

 

Hvor kan jeg få de smarte og usynlige aligners?

 

Hos den private tandklinik 1Smile i København og Aarhus har de dygtige og erfarne tandlæger specialiseret sig i tandretning ved hjælp af de usynlige aligners. Her vil du altså være i gode hænder under hele dit tandretningsforløb, og klinikken tilbyder tilmed at rette dine tænder til et fast beløb på 18.995 kroner. Uanset hvor mange ekstra aligners eller konsultationer du får brug for undervejs, vil du altså ikke blive opkrævet ekstra. Tandretning hos 1Smile er både nemt, bekvemt og billigt.

 

Hos 1Smile får du først mulighed for at komme til en uforpligtende konsultation, hvorefter tandlægen vurderer, om dit tandsæt er egnet til at gå med aligners. Bliver du godkendt til behandlingen, får du en masse sæt specialdesignede aligners, som du skal gå med i et par uger ad gangen og derefter skifte ud med et nyt sæt. Du har dine aligners på i 22 timer hver dag, altså også når du sover, men skal du spise, drikker eller lignende, kan du nemt og diskret tage dine aligners ud. Det bliver altså ikke meget nemmere at få rettet tænder. Kontakt 1Smile allerede i dag, og hør mere om tandretning med aligners.

Related Post