Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Bliv klogere på gastronomi og sundhed

Bliv klogere på gastronomi og sundhed

Inde på www.afventer.dk finder du et madunivers uden lige. Der bliver løbende lavet indlæg om markedets bedste muligheder samt attraktive ideer. Læs her om mad ud af huset eller ideer til hvordan du selv strikker en lækker middag sammen.

Ønsker du fx at forkæle dine medarbejder på arbejdspladsen med en lækker frokost? Afventer.dk giver nogle suveræne bud på en lækker frokostordning til dine ansatte. Frokostordning behøver ikke at betyde tørt rugbrød og kedelige salater – der bliver derimod stillet høje krav til maden. Få tilsendt sundt og fyldigt mad bestående af lækre råvare, så dine medarbejdere er garanteret sig et nærende og mættende måltid. Frokostordning er dog ikke det eneste koncept, som du kan forkæle dine medarbejders maver med. Brunch ud af huset er genialt og nytænkende koncept. Du kan tilpasse maden lige som du ønsker, og så endda fået leveret den ud på arbejdspladsen. Læs meget mere om madordninger og mad ud af huset inde på www.afventer.dk.

Glæd dine gæster med lækker mad

Ønsker du at strikke den helt perfekte middag sammen til dine gæster? Læs dig til en bedre kok inde hos Afventer.dk. Læs blandt andet hvor du finder Danmarks friskeste fisk, som du med ro i sindet, kan servere for dine gæster. Lækker fisk, kræver også smagfulde krydderier. Hjemmesiden anbefaler diverse krydderier til din madlavning, bl.a. krydderier der er velegnet præcis til fisk. Når du skal servere middag, skal du selvfølgelig også sørge at have våde varer på bordet. Inde på www.afventer.dk kan du læse om vinforhandlere, der tilbyder smagfulde vine til ethvert måltid og enhver anledning. Læs om udvalget af rødvin, hvidvin, mousserende vine, champagne og meget mere. Drikkene fås både med og uden alkohol, så alle i selskabet kan være med. Der er desuden også læsestof til dig, der ikke selv gider at strikke en middag sammen, men derimod ønsker at forkæle dine gæster med lækker mad udefra.

Opdag det store madunivers inde hos Afventer.dk i dag.

 

Related Post