Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Café-ejer? Guide til valg af industriopvaskemaskine

Café-ejer? Guide til valg af industriopvaskemaskine

Er du café-ejer, og står du og mangler en god industriopvaskemaskine til din café? Der er mange forskellige varianter af industriopvaskemaskiner ude på markedet, og det kan være svært at finde den rigtige industriopvaskemaskine til sin café. I artiklen her får du et godt overblik over underbordsopvaskere og hætteopvaskere, som begge er meget brugte og populære former for industriopvaskemaskiner til caféer.

Underbordsopvaskere

Når du skal finde den rigtige industriopvaskemaskine, har du sikkert overvejet en underbodsopvasker. Når du skal finde den rigtige industriopvaskemaske, skal du især overveje, hvor meget plads din opvasker må fylde i køkkenet, og hvor meget vand den skal bruge.

En underbordsopvasker passer især godt til det lidt mindre køkken, i den lille institution eller til den mindre café eller kaffebar, som måske ikke har et separat køkken. Så er det smart med en underbordsopvasker, som kan stå i kaffebaren og ikke se for voldsom ud i resten af kaffebarens udseende. En underbordsopvasker fylder ikke ret meget, og den skal faktisk kun optage gulvplads fra din café eller dit køkken. Sådan en maskine kan køre omkring 700 tallerkner igennem i timen, og derfor er den en utrolig effektiv maskine til din cafe.

Derudover bruger en underbordsopvasker kun omkring 3 liter vand pr. vask, så du får en lækker maskine, som ikke skal bruge så meget plads, hvor den samtidig er energibesparende (hvis du vælger en god model, som Zanussi LS6 for eksempel).

Hætteopvaskere

Når du skal finde den rigtige industriopvaskemaskine, har du sikkert overvejet en hætteopvasker. Denne form for industriopvaskemaskine fylder lidt mere i dit køkken, din café eller institution, og her kan det altså klart anbefales at gemme den lidt væk i et faktisk køkken eller opvaskerum, da den er meget stor og bemærkelsesværdig for dine gæster. Dog bruger denne form for opvasker kun omkring 2 liter vand pr. vask, så denne her er faktisk endnu mere energibesparende (hvis du vælger en god model, som Zanussi LS9 for eksempel).

En hætteopvasker kan tage helt op til 1170 tallerkner i timen, og derfor er denne form for opvasker rigtig god til de travle køkkener eller travle caféer, som skal køre en masser service igennem i løbet af en dag. Derudover er en hætteopvasker utrolig nem at betjene, så selv en uerfaren kan vaske op på en travl dag, hvor der rigtig skal vasket noget service.

Der er altså mange fine ting at overveje, når man skal finde den rigtige industriopvaskemaskine.

Related Post