Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Er en restaurant og et spisested det samme?

Er en restaurant og et spisested det samme?

Ja, en restaurant og et spisested er det samme. Dermed ikke sagt, at der ikke kan findes andre spisesteder end lige netop en restaurant. Et spisested er i bund og grund bare et sted, hvor du kan få noget at spise. Så alle restauranter er et spisested, men ikke alle spisesteder er nødvendigvis restauranter.

 

En café er også et spisested. Det samme gør sig gældende for en kro, et cafeteria eller en grillbar. Der er mange forskellige spisesteder, og det er ikke nødvendigvis alle sammen, der vil sættes i bås som en restaurant.

 

Det har dog ikke den store betydning for dig, da du jo bare skal finde ud af, hvor du har lyst til at tage ud at spise, når du er sulten og gerne vil have et godt måltid mad.

 

Er det ved at være længe siden, at du har inviteret familien med ud på en restaurant eller et spisested, er det da på tide at gøre det igen inden så længe. Der er jo så mange gode steder at vælge imellem, og der ligger sikkert også en lang række gode spisesteder i nærheden af, hvor I bor.

 

Hvis du savner inspiration til nye steder, som du kan prøve at besøge, er der flere forskellige steder, du kan finde denne inspiration. Du kan blandt andet gå på nettet, spørge venner og familie til råds, eller måske skal du bare “lukke øjnene” og finde et tilfældigt sted, som du aldrig har prøvet før.

 

Nogle af de bedste og største oplevelser, du kan få rent kulinarisk, kommer ofte der, hvor du mindst venter det. Så er der spisesteder i din by eller omegn, som du ikke har prøvet endnu, er det måske ved at være på tide at gøre det. Det kan jo rent faktisk være, at du er gået glip af noget i alle de år, du ikke har spist derinde.

 

Og så er det ellers bare helt op til dig, hvad du har lyst til at kalde en restaurant, og hvad du har lyst til at kalde et spisested. Det er mest af alt bare en subjektiv vurdering.

Related Post