Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Find alkoholfri vin med fantastisk smag – vi har lavet en liste

Find alkoholfri vin med fantastisk smag – vi har lavet en liste

De alkoholfri drikkevarer vinder for tiden frem, og det kan være et tegn på at folk bliver bedre og bedre til at drikke med respekt. Der kan være forskellige grunde til at man vælger at drikke alkoholfri vin, og det er nemmere end nogensinde før at finde velsmagende vine fra rundt omkring i verden, som slet ikke påvirker promillen. Leder du efter nogle gode drikkevarer til julemiddagen, julefrokosten eller nytår, så er du kommet til det rigtige sted. Her er nemlig nogle bud på de bedste alkoholfri vine.

Bee Free rødvin til vinterens højtider

Alkoholfri vin og alkoholfri øl har længe været stigmatiseret som noget der slet ikke smager af den ægte vare. Der er nok også noget sandhed i, at det i lang tid har været svært at finde noget som smager af de ægte varer. Bee Free rødvin er et godt bud på en alkoholfri vin som både dufter og smager af almindelig vin, og som uden tvivl fortjener en plads på middagsbordet. Rødvin kan være rigtig god til and og andre kødretter som ofte er en del af julebordet.

Tysk hvidvin til fiskeretterne

Nethandlen har været meget god for salget af alkoholfri drikkevarer, fordi der er flere europæiske lande hvor det er let at finde gode udvalg af alkoholfri vin. Danmark er et land som har et højt forbrug af alkohol, og det har derfor længe været svært at finde alkoholfri vin. Mangler du en god hvidvin uden alkohol, så er Bee Free et godt Tysk mærke som uden tvivl er overvejelsen værd. Hvidvin egner sig typisk rigtig godt til fiskeretter, hvor fisken er dampet. Har man derimod et julebord hvor der er fede fisk som sild, så kan en god lagerøl egne sig bedre.

Rosé er en klassiker som dessertvin

Dessert er en af de bedste måder at afslutte et måltid, og især ved højtiderne hvor man ofte indtager mad med et højt fedtindhold og saltindhold, så kan det være godt at afslutte med noget sødt og friskt. Rosé kan være en fantastisk dessertvin, og især hvis vinen er nedkølet så smager den fantastisk efter maden. Rosé fra Bee Free er en dealkoholiseret vin, som smager præcis som den skal. Det er nemt at finde god og billig vin uden alkohol, så der også er noget til dig som ikke har lyst til at drikke til alle vinterens højtider.

Related Post