Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Gode ideer til en julefrokost

Gode ideer til en julefrokost

Hvert år holder firmaer julefrokost for deres medarbejdere. Det er noget, som mange ansatte ser frem til. Til en julefrokost kan man lave mange sjove ting. Når det kommer til julefrokoster, så er det kun fantasien, der sætter grænser. Man kan lave lige det, som man har lyst til.

Tage ud at spise på en restaurant

Man kan fx tage ud og spise på en restaurant til en julefrokost. Ved mange julefrokoster, der vælger man, at man skal spise et sted. Man kan fx leje et lokale, hvor man kan holde julefrokosten, og hvor man kan være det meste af aftenen. Man kan også vælge at holde det et andet sted og så få maden som take away.

Ud og bowle

Man kan også vælge, at man skal ud og lave noget til en julefrokost. Man kan fx tage ud og bowle efter, at man har været ude og spise på restaurant. At bowle kan de fleste lide, så det er en god aktivitet, som de fleste kan være med til. Nogle gange kan man også spise ved bowlingstedet. Så kan man spise først og derefter bowle. Nogle gange kan man få et samlet tilbud på både bowling og mad.

Løs gåder sammen i et Escape Room

Man kan også vælge at tage i et Escape Room. Det afhænger selvfølgelig af hvor mange, at man er. Men der kan man booke et par rum, hvor man kan prøve at løse nogle gåder. Ved at lave noget til en julefrokost, det er med til at give et bedre sammenhold mellem kollegaerne. Man kan lære hinanden bedre at kende, og det kan styrke ens samarbejde i det daglige arbejde.

Ind og se comedy

Man kan også vælge, at man skal ind og se comedy. Det er en sjov og anderledes måde at holde julefrokost på. Man kan fx enten starte eller slutte med at spise på en restaurant. En julefrokost behøver nødvendigvis ikke at være, hvor man drikker sig fuld. Man kan sagtens tage ud og lave ting sammen. Man kan også vælge at holde det et sted fx på kontoret, hvis der er plads, og så kan man få traditionel julefrokostmad. Der kan man vælge at lege pakkespil, så der sker lidt andet end kun at spise og drikke. Mulighederne er mange, når det kommer til julefrokoster. Man kan selv bestemme hvordan, at ens julefrokost skal være.

Related Post