Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Hvordan en slagter kan tiltrække flere kunder?

Hvordan en slagter kan tiltrække flere kunder?

At drive slagter forretning i dag, er ikke ændret så meget som fra gamle dage. Der er dog kommet nogle store spillere på online markedet, som faktisk nærmest kun sælger online. Det betyder altså også at konkurrencen ikke kun gemmer sig i byen og i de lokale supermarkeder. Da man online hos de store typisk kan vælge ud mellem et langt større udvalg. Du kan læse hvordan du markedsfører en slagter online her.

Så til dig der driver en slagter

Det er utroligt vigtigt at du er online på i hvert fald Facebook, og at du har en hjemmeside, hvor du fortæller hvad i kan tilbyde og hvad i normalt har i butikken. Det kan være du køre noget tapas for 2 personer til weekenden, så skal der gøres opmærksom på det, både på hjemmeside og på Facebook.

En anden anbefaling er at du får oprettet Google My Business, som sikre at dine kunder finder frem til din forretning ved hjælp af en søgning på Google. Du kommer også til at kunne blive fundet hvis jeg fx søger på Slagter i Google Maps. Det er vigtigt du er oprettet der, grundet folk kan anmelde din forretning, du kan ændre åbningstider og oprette opslag som fx med tapas til 2 personer.

Betalt annoncering vejen til nye kunder

Vil du gerne vinde nye kunder og holde fast i de gamle, så skal du sørge for at det er dig som folk tænker på når de skal have kød fra slagteren. Det gør du ved hjælp af trafik eller brand annoncer via Facebook Annoncer. Her holder vi kunderne varme og viser dem for evt. tilbud eller laver en kort video fra hvordan i laver dagen ret. Med Google Annoncering, så køber man sig til top resultaterne på bestemte søgninger, så søger jeg fx på slagter i en bestemt by, så skal det altså være din slagter som kommer øverst.

Driver du en slagter og vil have hjælp til alt overstående, så kan du kontakte Skab Det – Digitalt, som hjælper lokale restauranter, spisesteder, slagtere og alt inden for feltet med mad, take-away mm.

 

Related Post