Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Jazz-festival, teater, museum og andre kulturelle ting du kan lave

Jazz-festival, teater, museum og andre kulturelle ting du kan lave

Hvis du drømmer om at være mere kulturel, så er der masser af ting, du kan lave, som er kulturelle. Leder du efter lidt inspiration hertil? Så læs med her!

Teater
Hvis du kan lide biografen og film, så er teatret måske det næste naturlige skridt for dig. Der er bare noget særligt ved at se et stykke skuespil opført live, og man kan leve sig mere ind i det, end hvis man ser en film i biografen. Du kan med fordel tage i teatret, hvis du ønsker at være kulturel, og det gode er, at du kan vælge mellem en række af optrædener at se, så der skal nok være noget for dig.

Vinsmagning
Vinsmagning er en af de finere kulturelle ting, man kan foretage sig. Hvis du elsker vin og gerne vil vide noget mere om det, så kan det være, at vinsmagning lige er noget for dig. Her kan du smage på forskellige druer, mens du lærer mere om, hvad de passer godt sammen med. Det er også fed viden at have til senere, hvor du kan imponere dine venner med din ny fundne vin-viden næste gang, I deler en flaske.

Jazz-festival
Hvis du holder af musik, så kan det være at en jazz-festival lige er noget for dig. Du kan finde jazz-festivaller på Jamdays.dk og finde ud af, om der er noget i dit område. Her kan du nyde en øl, mens du lytter til den dansende musik. Det kan være, du tænker, at jazz ikke lige er noget for dig, men det er langt anderledes, når man oplever det live, frem for når man oplever det på en CD. Prøv det, før du afskriver det!

Museer
Hvis du gerne vil lave en kulturel ting, hvor du lærer en masse, så kan du med fordel besøge et museum. Der findes en række forskellige slags museums, og du kan selv bestemme, om du gerne vil lære mere om historie generelt, eller om du f.eks. vil tage på et museum, der koncentrer sig om lamper – der er næsten museums for alt, så det er bare med at finde noget, du kan lide.

Restauranter
Hvis du holder af mad, så kan du med fordel tage ud og være kulturel ved at tage på restaurant. Her kan du nyde at være ude blandt menneskemængden, mens du styrker dine relationer med en god snak over noget lækkert mad.

 

Related Post