Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Klar til hjemmerøget bacon og rygeost?

Klar til hjemmerøget bacon og rygeost?

Hvis du har befundet dig mere end et par timer på skønne og idylliske Fyn, har du helt sikkert mødt “rygeosten”. Den efterhånden verdenskendte ost med den helt karakteristiske duft og fantastiske røgede smag. En smag, som er helt, helt aldeles umulig at opnå uden det rette tilbehør. Ligesom der er enorm forskel på at tilberede en lækker bøf på panden eller på en luksuriøs grill, er der altså også bare kæmpe forskel på at tilberede rygeosten med eller uden en ægte røgeovn.

Løber dine tænder også i vand efter at have læst om rygeost og bacon, uden sammenligning i øvrigt? I så fald er du ikke alene. Det er svært at forestille sig noget lækrere end den røgede og helt særlige smag, som følger med at tilberede maden i en røgeovn.

Automatiske rygeovne – snyd dig til smagen

Når jeg insinuerer, at det er at snyde, hvis du investerer i en rygeovne, er det en sandhed med modifikationer. For selvfølgelig er det ikke snyd, når du gør dig den umage at investere i en røgeovn, som altså ikke er at finde i alle hjem – langt fra.

Men når jeg alligevel indikerer, at det er lidt snyd, er det simpelthen bare for at understrege, hvor vanvittigt smart – og enkelt – det er at tilberede maden i en røgeovn.

Røgeovnene fra Borniak, som du kan finde på foodfreaks.dk er simpelthen automatiske, hvilket gør processen langt, langt enklere, end du i din vildeste fantasi havde forestillet dig.

Om disse automatiske røgeovne skriver foodfreaks.dk selv:

“Fisk, kød og oste, er bare nogle af tingene vi tænker på når tankerne falder på røgning af mad. Vi elsker den dybe smag, vi nyder aromaen … Og vi  må erkende at det er sjældent vi i dagligvarehandlen har adgang til dem. Der skal heldigvis ikke mere til end lidt ledig plads i haven eller på grunden for at starte dit eget eventyr med ægte røgning. Et eventyr som alle kan finde ud af og som er ekstremt spændende. Takket være en røgeovn fra Borniak har du mulighed for at lave 100% hjemmelavede produkter uden konserveringsmidler og unødvendige kemikalier.”

Er vi ikke enige om, at det lyder helt vanvittigt godt? Du kan fremtrylle de lækreste specialvarer, som udkonkurrerer supermarkedets kedelige bacon eller rygeost, før du overhovedet når at overveje, om det var smart eller dumt at investere i sådan en størrelse.

Du vil aldrig fortryde at pryde din have med en røgeovn, og jeg tør godt garantere, at du vil gøre selv fynboerne misundelige!

Læs mere her: Borniak rygeovn.

 

Related Post