Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Måltidskasser og børnefamilier går hånd i hånd

Måltidskasser og børnefamilier går hånd i hånd

Der er i dag rigtig mange børnefamilier, der får måltidskasser leveret hver uge. Måske det også er noget for din familie?

Lav lækre retter dine børn vil spise

Som forælder kan det nogle gange være svært at lave måltider, som ungerne gider at spise. Det problem kan du godt vinke farvel til, hvis du vælger at lave mad med hjælp fra en af de mange populære måltidskasser.

På den måde får du nemt ved at lave lækre retter til børnene, som du med stor sandsynlighed nemt kan ungerne med til at spise. Der er mange leverandører af måltidskasser, der endda har lavet børnevenlige kasser, med det formål at gøre livet meget nemmere for dig som forælder.

Få mere tid til dine børn med måltidskasser

Det tager ikke lang tid at lave de måltider, der kommer med sådan en måltidskasse. Som regel skal du kun bruge 15-20 minutter i køkkenet på at lave maden, og på den måde får du altså pludselig en masse tid på hånden til alt muligt andet – fx at være mere sammen med dine børn, hvis du savner tid til det i det daglige.

Der er mange forældre, der har utroligt travlt i løbet af dagen, og som dårligt har tid til at sige hej til ungerne, inden de skal i seng. Laver du mad med måltidskasser, kan du frigøre en time eller to om dagen, som du kan bruge sammen med dine unger.

Tag ungerne med i køkkenet for at lave mad sammen

Hvis du har lyst til det, og hvis dine børn er store nok til det, kan du jo med fordel vælge at tage ungerne med i køkkenet for at lave mad sammen med dem.

Der kommer opskrifter med dine måltider, og derfor er der ingen tvivl om, hvad der skal laves. Her kan ungerne nemt hjælpe til med mange af tingene, og de bliver også mere tilbøjelige til at spise selv nye retter, hvis de selv får lov til at være med til at lave maden fra bunden af sammen med forældrene.

Lær dine børn at spise nye måltider

Med en måltidskasse leveret til din adresse hver uge, kan det jo heller ikke rigtig undgås, at der kommer nogle nye råvarer og ingredienser på bordet engang imellem. På den måde kan du løbende lære dine unger at smage på nye ting, hvilket i den grad kan hjælpe på børn, der har det med at være kræsne.

Disse børn lærer det jo som regel kun på en måde, og det er ved at smage på mange nye ting hele tiden. Så vil du gerne lære dine børn at spise flere forskellige ting, er en måltidskasse en god vej til det.

Related Post