Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Savner du også byfester og koncerter? Her er gode råd til, hvad du kan gøre i stedet

Savner du også byfester og koncerter? Her er gode råd til, hvad du kan gøre i stedet

Fik Corona sat en stopper for din Roskilde-tur, eller skulle du have været til byfester i din hjemby med musik, fest og farver?

Du er sikkert ikke alene om at have fået aflyst alle dine fede planer på grund af Corona, og det hele virker måske kedeligt og gråt.

Der er heldigvis måder, hvorpå du kan få gang i dit festhjerte, uden at det kommer på bekostning af din og andres sikkerhed i forhold til at undgå at blive smittet.

Her er en række gode råd til, hvad du på en ”Corona-venlig” måde kan lave i stedet.

Hold online fester

Selvom det bestemt ikke er det samme som rigtige fester, så kan online fester på for eksempel Zoom være utroligt sjove.

Her har du muligheden for at feste med bogstaveligt talt så mange, som du kunne tænke dig. En god idé ville dog være at overveje, hvor mange der skal inviteres. Dette har intet med Corona at gøre, men det kan godt være svært at snakke med hinanden, hvis der er for mange i et opkald.

Om din online fest skal involvere alkohol eller skøre lege, er i bund og grund op til dig selv – det er kun fantasien, der sætter grænser. Og så kan du jo passende invitere folk, du ikke har snakket med længe, og som du savner.

Invitér en udvalgt håndfuld personer

Mange vælger i høj grad at holde sig meget for sig selv, men nogle har simpelthen brug for social kontakt.

Det kan være du bor alene og tilmed skal arbejde hjemmefra. Her kan det faktisk være skadeligt for dit mentale velvære ikke at være sammen med andre, og det kan derfor godt retfærdiggøres at invitere et par venner over til en øl og noget lækker take away.

Det vigtigste er blot, at du overholder myndighedernes retningslinjer og anbefalinger vedrørende blandt andet hygiejne og afstand, men dette kan i mange tilfælde sagtens ordnes på en forsvarlig måde.

Glæd dig til fremtidige fester

En god måde at kurere sit behov for byfester og andet hurlumhej er faktisk at fokusere på, hvor meget du glæder dig til det frem for, hvor meget du savner det. Og du kan være helt sikker på, at der nok skal komme godt gang i den i fremtiden.

Du kan blandt andet gå ind på Byfesten-i-sonderborg.dk og holde dig opdateret med spændende, fremtidige arrangementer, der finder sted i Sønderborg.

Related Posts