Slagter Sørensens Mad & Sundheds blog Blogindlæg Spis sundt, lev sundt og hav det sjovt

Spis sundt, lev sundt og hav det sjovt

At spise og leve sundt er ikke det samme som at have et kedeligt liv. Du kan sagtens spise sundt og have det sjovt samtidig. Der er masser af spændende og interessante steder at gå på restaurant, eller du kan pifte menuen op derhjemme med nye opskrifter. At spise sundt og have det sjovt handler om, at de fleste mennesker søger en form for underholdning og noget nyt og spændende i livet. Nogle mennesker kaster sig ud nye retter, rejser til eksotiske lande, mens andre investerer i kryptovaluta blot for at prøve noget nyt. Klik her for at læse mere om det. I den vestlige verden er vi så privilegerede, at der er overskud til at eksperimentere og prøve nye ting af, uden at sætte alt over styr. Det er det, der gør livet sjovt – og det gælder i den grad også den store interesse, der generelt er blandt danskerne for mad og sundhed.

Få de gode idéer serveret

Står du lige og mangler en god idé til, hvordan du skal stykke et festligt måltid eller arrangement sammen? Så kan du for eksempel tage en lille rundtur i Norden og gå på opdagelse i, hvilke råvarer og retter du med fordel kan bringe til bordet. Flere restauranter har allerede taget Nordens tema til sig og skabt en unik madkultur omkring nordiske retter og madkultur. Du kan også altid ty til de danske traditionelle retter som stegt flæsk og persillesovs, som interessant nok serveres hver uge på flere kroer i hele landet. Det er et positivt tegn på, at de traditionelle retter består, selvom de fleste i dag har nem adgang til al verdens retter og opskrifter. Få de gode idéer serveret på mad og sundheds blogs – så er du godt på vej.

Bring mad og sundhed i fokus

Der er flere måder, du kan bringe mad og sundhed i fokus på samme tid. Tilbered maden derhjemme og tag den med ud i naturen, hvor du kan nyde et dejligt måltid og et glas vin, mens du får frisk luft og en gåtur ud af det. Det handler nogle gange om at bryde nogle vaner og spise andre steder end ved køkkenbordet hver eneste aften. Der er også rige muligheder for at sanke krydderier og urter i naturen og bruge det i madlavningen. Gå på jagt efter svampe, ramsløg, havtorn og andre spændende ting i naturen, som du kan bruge i de lækreste retter. Så får du en unik natur- og madoplevelse ud af det. Eller tænk økologisk og dyrk dine egne grøntsager – oplev den store værdi ved at have både mad og sundhed i fokus. Sådan gør du det til vane at spise og leve sundt, mens du har det sjovt.

Related Post